Verlichte truckrit Geerdijk

Zaterdag 17 -12-16 werd voor het eerst de Verlichte truckrit Geerdijk gereden. Het idee voor deze rit is spontaan door een aantal vrienden ontstaan. Dit jaar reden er 22 trucks mee. Volgend jaar gaat de rit zeker weer door met hopelijk nog veel meer prachtig verlichte trucks.             Klik hier voor meer foto’s.

 

Eén antwoord op “Verlichte truckrit Geerdijk”

  1. Wat een leuke foto’s! Op Curacao hebben wij ook zulke versierde vrachtwagens tijdens carnaval, maar niet zo mooi verlicht. Ik hoop dat we ook snel zulke verlichtingen op de vrachtwagens kunnen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.