Toeter Toertocht Beilen

De Toeter Toertocht Beilen kon dit jaar weer door gaan.

Op zaterdag 18 september 2021 reden er 50 vrachtwagens luid toeterend door de omgeving van Beilen. De passagiers hadden weer de dag van hun leven met het meerijden in de vrachtwagens. Overal langs de route stond publiek om toe te zwaaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Deze site maakt gebruik van cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close