Treinstel op transport

Een treinstel wat begin dit jaar betrokken was bij een ongeval In Dalfsen is na technisch onderzoek op transport gegaan van Meppel naar Polen. In Polen zal worden gekeken of reparatie van het treinstel mogelijk is. Voor meer foto’s klik hier.

IMG_0647 IMG_0639 IMG_0626 IMG_0649

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Deze site maakt gebruik van cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close