Verlichte truckrit Geerdijk 2017

In Geerdijk werd voor de 2de keer een Verlichte truckrit gehouden. Na het succes van vorig jaar deden er it jaar nog meer trucks mee. In totaal reden er 38 trucks door de regio van Vroomshoop. Klik hier voor alle foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Deze site maakt gebruik van cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close