Daf Oldtimer Club toer

Tijdens het Hemelvaart weekend 2018 reden er weer een mooi antal oldtimer Daf trucks door nederland. De start was op hemelvaartdag in Heino. Per dag werd er een mooie route door de 24 oldtimers gereden. Klik hier voor alle foto’s.

1 reactie

  1. Hallo Cor. Mooie site. Ga ik zeker vaker kijken. Het eerste filmpje dat ik keek van de Daf’s was mooi en veel van die oudjes heb ik zelf mee gereden. Ben al in 1967 begonnen als chauffeur bij Sent Waninge en die had alle soorten Daf. Vriendelijke groet, Bernard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Deze site maakt gebruik van cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close