Tiktok

Sinds kort is Truckpalace.com ook op op het videoplatform Tiktok aanwezig. Dagelijks worden er korte filmpjes met vrachtwagens gepost. Kom een keer kijken en geef een like als je de filmpjes leuk vindt. Klik op de link https://www.tiktok.com/@truckpalace of open Tiktop via de app op de telefoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Deze site maakt gebruik van cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close