OCV Voorjaarsrit 2022

Zaterdag 26 maart 2022 was het weer tijd voor de OCV voorjaarsrit. Na een lange winter en de Corona pandemie was er een groot deelnemersveld. Er waren meer dan 190 oldtimer trucks ingeschreven. Onder de deelnemers een aantal trucks die nog niet eerder te zien waren oa 2 trucks uit Duitsland. Klik hier voor alle foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. Deze site maakt gebruik van cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close